OUTSTANDING SOLUTIONS

Uw IT Infrastructuur, schaalbaar en betaalbaar? Dat kan! De solutions die TenICT in samenwerking met top vendoren levert is 'outstanding én ook betaalbaar. Niet voor niks ontvangen wij regelmatig onderscheidingen voor de beste ICT dienstverlener.

8,2

Klanttevredenheid

165+

Technisch Consultants

720+

Vendor Certificaten

Managed Service Provider (MSP)

Focussen op de belangrijke bedrijfsprocessen, terwijl u zeker weet dat de infrastructuur onder controle is.

Met de TenICT Managed Services kunt u werkzaamheden, monitoring en incidentresponse door ons uit laten voeren, of het complete beheer uit handen geven.

Dát is onze Service...

Focus & Zekerheid

TenICT is gespecialiseerd in Best Value, dat betekent dat onze processen zijn afgestemd op ontzorging, risico management en klanttevredenheid. Wij zitten regelmatig met u om de tafel, voor afstemming, discussie en Service Level Improvement (SLI). Bent u opzoek naar totale ontzorging? Dan bent u ook bij ons aan het goed adres; wij kunnen de gehele regievoering voor de IT omgeving voor ons rekening nemen.

Networking (SDN)

Software Defined Networking

TenICT biedt veiligheid, betrouwbaarheid én performance op netwerk gebied. Zowel bedraad als draadloos. Met de Software Defined Networking (SDN) oplossing van TenICT wordt de volgende stap gezet in de automation van netwerken; voor u betekent dit eenvoudiger beheer, meer ruimte voor ondersteuning van de business en een zeer snelle time-to-market.

Storage (SDS)

Software Defined Storage

TenICT zet apparatuur in van bekende merken (dus proven technology) en past hierop best practices toe. Samen met een Identity and Access Management oplossing (IAM) die continue bewaakt en controleert wie, wanneer en hoe er toegang tot het netwerk verkregen wordt.

Network as a Service (NaaS)

Door gebruik te maken van een shared platform beschikt iedereen binnen uw organisatie over een hoog beschikbare Wifi omgeving. Op deze wijze draagt u bij aan een optimale communicatie tussen medewerkers, klanten en leveranciers. De netwerkomgeving is als Managed Service geleverd in een OPEX model. Dit betekent dat u niet zelf investeert in een high-end infrastructuur, maar gebruik maakt van de infrastructuur (NaaS) op basis van een maandelijkse vergoeding.

Transitie

Overstappen op NaaS is voor de meeste bedrijven een grote stap. Het is ook een ingewikkeld proces. De experts van TenICT kunnen het proces sterk vereenvoudigen. In slechts vijf stappen vindt de hele transitie plaats. De oude infrastructuur wordt in zijn geheel of deels verwijderd en vervangen door 'state of the art' network componenten.

Data Management

Net als internet, stroom en koffie kan geen enkele organisatie meer zonder data. Data is essentieel voor de continuïteit van een organisatie. Data management draait om het in-controle zijn over data. Dat kan met onze IT infrastructuur en professionele diensten.

Wij leveren diensten op het gebied van:
- Data Analytics
- Data Clean-up
- Data Protection
- Data Acceleration
- Disaster Recovery

THE POWER OF SIMPLICITY

ONZE WERKWIJZE IS EENVOUDIG EN DAAROM DOELTREFFEND

'BIERVILTJE'

01

Natuurlijk gaan we eerst kennismaken. Wij rekenen 'op de achterkant van een bierviltje' de financiële voordelen voor u uit.

SCAN

02

Op uw verzoek maken wij graag een offerte. Dat kan natuurlijk alleen als wij een goede scan hebben gemaakt.

OFFERTE

03

Een offerte uitbrengen is op zichzelf al een eer. En tegelijk willen wij graag zaken met u doen. Dus zal dat blijken uit ons aanbod.

IMPLEMENTATIE

04

De opdracht wordt door u aan TenICT gegund. Blij, dat zijn we zeker. Conform het implementatievoorstel gaan we direct aan de slag.

MANAGED SERVICES

05

Monitoring en incident response managen wij. Met een geweldige servicedesk. Preventief en correctief onderhoud zijn sleutels voor weinig incidenten.

TenICT

Landgoed 'Leusderend'
Leusderend 6
3832 RC Leusden

+31 (0) 35 543 5857

© TenICT 2017. Alle rechten voorbehouden.   Privacy 

TOP