OVER ONS

Wij zijn gedreven IT’ers die doen wat we beloven. Met veel expertise en plezier. Of het nu gaat om doortastende consultancy, uitdagende projecten of het beheer van IT-infrastructuur; we zetten graag die extra stap om onze klanten de best mogelijke oplossing te bieden. Door onszelf continu uit te dagen om alles tot in detail te begrijpen, hebben we snel grip op veranderingen en kunnen we daar goed op inspelen. Samen met onze klanten.

We zien een sterk en snel ontwikkelend IT-landschap. Dit vraagt om een innovatieve aanpak vanuit meerdere specialistische expertises. Daarom hebben AnylinQ en TenICT besloten hun krachten per 1 mei 2017 te bundelen. Door de overname van TenICT ontstaat het grootste gespecialiseerde IT-infrastructuurbedrijf van Nederland. Voor en met onze enterprise- en grotere mkb-klanten komen we tot nieuwe inzichten en ideeën en brengen we innovatieve IT- oplossingen. Mensgericht en professioneel.

Ons team van 200 betrokken professionals, werkzaam vanuit Den Bosch en Leusden, heeft samen één doel: waarde toevoegen voor onze klanten. Voor dat doel zijn we beschikbaar. Elke dag. Altijd.

Visie

We zien een sterk en snel ontwikkelende IT-wereld en een breder wordende klantvraag. Daarmee ontstaan er kansen voor een gespecialiseerd IT-infrastructuur bedrijf met verschillende specialistische expertises onder één dak.

Missie

‘To deliver the best automated and innovative infrastructures to keep our clients’ data available, while having fun.’

Kernwaarden

Gedreven – we zetten graag een stap extra
Expert – met onze kennis maken wij het verschil
Mensgericht –we blijven altijd vriendelijk
Team – topresultaat halen we samen
Fun – we benaderen alles positief

Doel

Wij willen voor onze klanten waarde toevoegen en ze ontzorgen met de beste IT-infrastructuur. We zorgen goed voor elkaar en onze ontwikkeling. Met elkaar en samen met onze klanten en partners willen wij de top bereiken.

TenICT

Landgoed 'Leusderend'
Leusderend 6
3832 RC Leusden

+31 (0) 35 543 5857

© TenICT 2017. Alle rechten voorbehouden.   Privacy 

TOP