Top Consultancy

Of het nu gaat om doortastende consultancy, uitdagende projecten of het beheer van IT-infrastructuur; De ervaren consultants van TenICT doen wat ze beloven.

165+

Technisch Consultants

15,7

Ervaring in jaren

720+

Vendor Certificaten

Network Management

Network Management is een gespecialiseerde groep van hoogwaardige netwerk- en security consultants. Deze consultants beschikken allen over actuele kennis van vaste en draadloze netwerken. Zij zijn in staat om complexe en innovatieve netwerken te ontwerpen te bouwen en te beheren. Onze consultants werken in onze projecten bij klanten waarin de netwerkinfrastructuur en security de fundering is en een cruciaal onderdeel vormt van de bedrijfsvoering. Mede door de hoge mate van certificering en de communicatieve vaardigheden van onze consultants weten we vele projecten succesvol af te sluiten.

System Management

Binnen de unit System Management werken zeer ervaren consultants, die in staat zijn om te adviseren over het virtualiseren van het volledige applicatielandschap van de omgevingen van onze klanten. Daarbij beschikken onze consultants over de laatste kennis op het gebied van virtualisatie en distributie van besturingssystemen en applicaties. Daarnaast hebben wij binnen deze expertisegroep kennis van het migreren van uw omgeving naar een public of private cloud oplossing. Onze collega's zijn gecertificeerd op het gebied van de laatste toonaangevende technologieën. Op die manier borgen wij de kwaliteit en continuïteit van uw omgeving.

Open Source

Open Source is een toonaangevende expertise groep in de open source community in Nederland. Onze consultants werken in bedrijfskritische omgevingen, die de spil vormen in de informatieverwerking en afhandeling van onze klanten. Wij hebben kennis van automation & orchestration en zijn daarmee in staat om uw omgeving volledig te automatiseren. Daarnaast hebben onze consultants kennis van de laatste Open Source tooling. Hiermee zijn wij in staat om middels monitoring, automation & orchestration en business intelligence uw IT-omgeving volledig te automatiseren. Al onze collega's zijn gecertificeerd op het gebied van de laatste Open Source technologieen. Op die manier borgen we voor u de continuïteit en beschikbaarheid van uw bedrijfsprocessen.

TenICT Open Source Tree

TenICT

Landgoed 'Leusderend'
Leusderend 6
3832 RC Leusden

+31 (0) 35 543 5857

© TenICT 2017. Alle rechten voorbehouden.   Privacy 

TOP